Languages

Ännu enklare att hantera

FIXTURLASER EVO

”Allting ska göras så enkelt som möjligt, men inte enklare.”
Albert Einstein

Enklast tänkbara hantering 

Det nya laserbaserade axeluppriktningsverktyget FIXTURLASER EVO är ännu enklare att hantera. Det här är en produkt helt utan krusiduller och onödiga funktioner. Den är trogen våra kärnvärden: enkelhet, användarvänlighet och innovativ teknik. 

FIXTURLASER EVO:s visarenhet har en kompakt utformning med en 5” pekskärm i färg. Den är tunn och välbalanserad, vilket gör det naturligt att hålla den med en hand och ha den andra fri för att trycka på skärmen, och för att rotera maskinaxlarna.

Det tydliga färgkodade, grafiska användargränssnittet vägleder användaren genom mät- och uppriktningsprocessen utan krångel eller stressmoment.

FIXTURLASER EVO erbjuder alla nödvändiga funktioner för axeluppriktning, däribland Feetlock som är fördelaktig för uppriktning där fundament eller bultar sätter begränsningar för justermöjligheterna .

 

Ett komplett digitalt verktyg

 

FIXTURLASER var först med att använda digital CCD-teknik och därmed först med att lansera ett komplett digitalt axeluppriktningssystem på marknaden.

Med en 30 mm CCD-detektor uppnår du oöverträffad repeterbarhet och enastående exakt uppriktning oavsett vilka ljus- och mätförhållanden som råder. CCD-tekniken är helt överlägsen den äldre PSD-tekniken när det gäller filtreringskapacitet och mätdatans precision.

En annan stor fördel är sensorernas storlek. De är mycket kompakta, endast 33 mm tjocka, och därför enkla att montera, även i mycket trånga utrymmen.

 

 

Adaptivt användargränssnitt med VertiZontal Moves

FIXTURLASER har utvecklat ett adaptivt användargränssnitt som talar om för dig vad du ska göra med utgångspunkt i dina mätresultat. Med funktionen VertiZontal Moves får du ett av de mest innovativa och tidsbesparande verktygen som finns på marknaden för axeluppriktning.

Det adaptiva användargränssnittet visar hur mycket en feluppriktad maskin behöver justeras genom att lägga till eller ta bort shims vid maskinens fötter.

När du sedan fortsätter med den horisontella justeringen behövs ingen ommätning. Den utförs direkt med hjälp av realtidsvärden som visas på skärmen.

Välj din vy med Screen Flip

Känns det förvirrande när visarenhetens skärm inte visar maskinen från din egen synvinkel? Inga problem. Vi har en lösning för det också – "Screen Flip". Med denna funktion ser du maskinen på skärmen från samma synvinkel som du själv har till maskinen. 

Vad finns i väskan?

Fixturlaser EVO
1 visarenhet
2 sensorer
2 kedjefixturer
2 förlängningskedjor
1 paket med 4 stänger
1 nätadapter 4 USB-portar
1 mini-USB-kabel, 2 m
3 mini-USB-kablar, 0,5 m svart
2 vinklade universalverktyg
1 extern nätkabel EUR, 2 m
1 extern nätkabel US, 2 m
1 Fixturlaser EVO Användarhandbok
1 Fixturlaser EVO CD-ROM-användarhandbok - flerspråkiga