Languages

Lasersystemet för axeluppriktning – Fixturlaser NXA Pro – vinner tidningen Plant Engineerings pris Product of the Year 2013

Fixturlaser meddelar stolt att Fixturlaser NXA Pro har belönats med brons i kategorin för ”Verktyg och utrustning för underhåll” i tävlingen ”Product of the Year 2013”. Detta laserbaserade axeluppriktningssystem har många innovativa funktioner, inklusive gyron, som används för första gången inom axeluppriktning.  Det har en förbättrad strömhantering med längre batterilivslängd, ny visarenhet med 6,5” pekskärm med 3D-animerad färgkodad grafik. Dessutom har verktyget en uppsättning superkompakta sändare/detektorer.

Fixturlaser NXA Pro har tilldelats brons i kategorin för ”Verktyg och utrustning för underhåll” i tävlingen ”Product of the Year 2013”. Fixturlaser NXA Pro vann över de andra nominerade tack vare röster från läsarna av tidningen Plant Engineering. Fixturlaser och VibrAlign har tidigare vunnit guld i Product of the Year år 1992 (CombiLaser) och 1998 (Colibri), silver 2008 (Fixturlaser GO) och brons 2006 (Fixturlaser XA), och har dessutom gått till final med Fixturlaser UPADXA år 2010.

Hans Svensson, VD för Fixturlaser, sade så här om nomineringen: ”Priset speglar de år av planering och utveckling som lagts ned på Fixturlaser NXA Pro, som i sin tur är ett bevis på Fixturlasers innovativa konstruktion.”

Fixturlaser NXA Pro är utformad för att underlätta för den som ska utföra uppriktningen, med lång batterilivslängd som räcker hela arbetsdagen och med en visarenhet som i realtid visar den maskin som riktas upp från samma vinkel som användaren ser den. Fixturlaser NXA Pro är det enda uppriktningssystemet på marknaden som kan göra detta.

Tidningen Plant Engineering anordnar den årliga tävlingen ”Product of the Year” för att lyfta fram de bästa nya industriprodukterna i USA. Under mer än ett kvarts sekel har Plant Engineerings läsare valt ut enastående nya produkter som hjälper dem att utföra sitt jobb smartare, säkrare, samt mer effektivt och produktivt.

Länk till högupplöst bild: Fixturlaser NXA Pro Product of the Year 2013

 Fixturlaser NXA Pro Product of the Year 2013 Press Release

För produktfrågor, kontakta:
Peter Sandström, Marknadsansvarig Sverige, tel 031-706 28 08, mobil: 0706-32 64 88, e-post: peter.sandstrom@fixturlaser.se

För redaktionella frågor, kontakta:
Anchi Jonasson, Marknadskommunikation, tel: +46 31 706 28 67,
e-post: anchi.jonasson@fixturlaser.se