Utbildning i axelupprikting.

Vi har utbildningar på plats och/eller online

Vi erbjuder utbildning i axeluppriktning  både på plats och online.

Genom att delta i en utbildning i axeluppriktning kan man förvärva kunskaper om effektiva metoder för att rikta upp roterande maskiner. Utbildningen omfattar inte bara en djupgående förståelse för alla funktioner i det laserbaserade uppriktningssystemet, utan fokuserar även på att optimera arbetsprocessen för att uppnå snabbare och mer effektiva resultat.

Under utbildningen lär man sig vilka förberedelser som behöver göras innan man går ut till maskinen, vilka åtgärder som ska vidtas innan mätningen påbörjas, korrekt mätmetodik, tolkning av resultat och den mest effektiva metoden för att genomföra justeringar.

Genom att delta i denna utbildning får man inte bara kunskap om de tekniska aspekterna av axeluppriktningssystemet, utan även förmågan att utföra arbetet på ett mer effektivt och professionellt sätt.

Här kan ni se hur en uppriktning ser ut vid utbildning

Utbildning i axeluppriktning,vibrationsmätning och maskinmätning hos ACOEM Fixturlaser i Mölndal

Vi genomför våra utbildningar i axelupprikting, vibrationmätning, maskinmätning i moderna och välutrustade utbildningslokaler där vi varvar föreläsningar med praktiska övningar på våra övningsriggar. Riggarna är utformade för att efterlikna de maskiner som är vanligast förekommande ute i industrin. Det gör att man kan öva på alla de moment som krävs för att utföra uppriktningsarbetet.

Under kursen genomför vi praktiska övningar, utbildar och ger er svar på alla frågor om axeluppriktning. Kursen äger rum i ACOEM Fixturlasers lokaler i Mölndal.

Kontakta oss och boka plats här

daniel.johansson@acoem.com

Daniel Johansson

Teknisk Utbildning/Sälj – Sverige

Tel: +46 729 840 535

Välkommen till vår Online utbildning inom axeluppriktning.

Vi använder den senaste tekniken, inklusive olika kameravinklar, filmer, slides och praktiska övningar för att ge dig en omfattande inlärningsupplevelse.

Under kursen kommer vi att gå igenom grunderna inom axeluppriktning och utforska varför det är så viktigt. Vi kommer även att fokusera på olika metoder och funktioner som är viktiga att känna till när det gäller er utrustning.

För att göra det ännu mer tillgängligt för er, lanserar vi nu möjligheten till utbildningen online. Vi kommer att vara i vår studio i Mölndal, medan ni kan delta från ert arbete genom att vara framför en dator. Allt du behöver är en webbkamera, ett Google-konto och en övningsrigg.
Vi kan skicka riggen till er mot en kostnad, tillsammans med en returfraktsedel.

Vi erbjuder två typer av utbildningar för att passa dina behov:

 1. Heldagsutbildning (8 timmar): Denna kurs är perfekt för grupper på 2-4 deltagare per tillfälle. Vi kommer att täcka allt från grundläggande tekniker till mer avancerade ämnen inom axeluppriktning.
 2. Halvdagsutbildning (4 timmar): För att optimera din tid och ge en intensiv inlärningsupplevelse, begränsar vi antalet deltagare till högst 2 personer per tillfälle. Vi kommer att fokusera på de viktigaste aspekterna inom axeluppriktning och ge dig praktisk erfarenhet.

Kursplanen inkluderar följande ämnen:

 • Vad kan vi upprikta?
 • Varför är axeluppriktning så viktigt?
 • Kollinearitet och dess betydelse
 • Metoder för axeluppriktning
 • Grovriktningstekniker
 • Mätmetoder som GuideU™, TrueLive™, VertiZontal™ och PDF
 • Laserbaserad mätning för precision
 • Mjukfotsmätning och dess betydelse
 • Flera metoder, inställningar och målvärden att känna till

Vi strävar efter att skapa en interaktiv och engagerande utbildningsupplevelse, där du får tillfälle att lära dig och tillämpa dina kunskaper. Genom att delta i vår utbildning kommer du att bli en mer kunnig och kompetent axeluppriktningstekniker.

Kontakta oss idag för att boka din plats och ta del av denna spännande utbildningsmöjlighet inom axeluppriktning med laserverktyg.

daniel.johansson@acoem.com

Daniel Johansson

Teknisk Utbildning/Sälj – Sverige

Tel: +46 729 840 535

Priser:
 Grundkurs heldag för 2-4 deltagare: 2000:- per deltagare.
 Grundkurs halvdag för 1-2 deltagare: Fast pris 2700:-

Kontakta oss